2012. október 24., szerda




  Bécs- Pozsony-Budapest Ultramarathon
Náray Balázs, Hüttner Csaba, Mécs László


 
 "A három országon és annak fővárosain, valamint 42 településen átívelő BÉCS- POZSONY- BUDAPEST ULTRAMARATHON (BBU) futóverseny Európában egyedülálló. Az öt napon át zajló ultramaraton a profi hosszútávfutók mellett csapatoknak, baráti társaságoknak, kerékpáros túrázóknak, görkorcsolyázóknak, valamint még a cégek dolgozóinak is kihívást jelent, mivel számukra is teljesíthető résztávokon indulhatnak.
A verseny részét képező helytörténeti kerékpáros túrának kiemelt sportturisztikai jelentősége is van.
A rendezvény hangulata és szellemisége a mozgást helyezi a középpontba, melyen keresztül sokat tudunk tenni az egészséges életmód érdekében, valamint követendő példaként szolgál a felnövekvő a fiatal nemzedékek számára.
Bécsből rajtolva, az egykori Római borút történelmi köveit a jelenben koptatva szeljük át Ausztriát, Pozsony legszebb részét érintve a Duna vonalát követve futunk Szlovákiában, majd a Szigetköz gyönyörű vidékén, a vizek városain keresztül a Vértes mellett elhaladva, a budai hegyeken át érünk célba Budapesten." (bbu.hu)

A 320 km-es futóesemény derékhadát adó 4+1 fős váltók versenyében a Vágtázó VT Logisztikusok (Farkas Katalin, Garai Valéria, Lindenmayer János, Mécs László, Náray Balázs - Rakovits Viktor, masszőr; Hüttner Csaba, kerékpáros kísérő) csapata a zárónap félmaratonján a 3. helyet szerezte meg, ezzel a csapatversenyben az abszolút  4. helyen végzett.




 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése